True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

12-06-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Veroordelingen tot 28 jaar in de zaak-Peter R. de Vries. We bespreken de uitspraak met persrechter Heleen Bos, hoofdofficier van justitie René de Beukelaer en advocaat Ayse Çimen. * De start van het langverwachte proces tegen Ali B. We bespreken de eerste zittingsdag met Angela de Jong, die de zaak op de voet volgt. * Thomas van Groningen over het nieuwe kabinet. * Suse van Kleef en Kees Jansma blikken vooruit op het EK Voetbal.



Jekels Jacht
Jekels Jacht: Afl. 7

Diederik Jekel gaat de omtrek van de aarde meten. En dat doet hij zoals de Nederlander Willebrord Snellius dat 400 jaar geleden al deed. Een baanbrekend experiment dat de wereld heeft veranderd.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 18 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 juni, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De coalitiepartijen PVV, VVD, NSC en BBB kiezen ervoor om drie nieuwe ministeries toe te voegen: Asiel en Migratie, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening en Klimaat en Groene Groei. Hoe willen ze de nieuwe ministeries vormgeven? * De Franse president Macron wil voorkomen dat radicaal-rechts aan de macht komt bij de parlementsverkiezingen die hij zelf uitschreef. We spreken Frankrijk-experts en Europa-correspondent Saskia Dekkers. * De gemeente Utrecht wil het openbare groen laten toenemen. Hoe gaat het in andere steden? * PVV, VVD, NSC en BBB willen op de pabo aparte opleidingen voor jonge en oudere kinderen introduceren.



FORMULA 1
FORMULA 1: 'What are we doing? Racing or Ping Pong?' πŸ“

Watch Sebastian Vettel's ping-pong comment during the 2016 Spanish Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SpanishGP



Wat houdt ons tegen?
Wat houdt ons tegen?: Afl. 1

Zelf kunnen ze er niets aan doen, maar baby's zijn een ramp voor ons milieu. In Nederland verdwijnen elk jaar bijna een miljard babyluiers in de verbrandingsoven. Door vergrijzing neemt ook de hoeveelheid incontinentieluiers in rap tempo toe, waardoor er dubbel zoveel luiers doorheen gaan. Wat houdt ons tegen om een oeroude gewoonte in te zetten als duurzame en goedkope oplossing?



Planet Earth
Planet Earth: Afl. 10

In de verborgen wereld van bossen zijn levens op de meest onverwachte manieren met elkaar vervlochten. Van de gematigde regenwouden van Canada, waar zelden waargenomen kermodeberen op zalm vissen, tot de teakbossen van India waar fluitende wilde honden samenwerken om prooien neer te halen die drie keer zo groot zijn als zij zelf.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Levi, Esmeralda en Jazz wonen in een luxe villa aan de kust van Zeeland. Het gezin zit er warmpjes bij, maar tien jaar geleden zag hun situatie er heel anders uit. Levi heeft zichzelf vanuit armoede omhoog gewerkt en is nu eigenaar van een succesvol schildersbedrijf. Levi en Esmeralda verwennen hun zoon en elkaar met luxe vakanties, dure merkartikelen en hun favoriete maaltijden, zoals patat en frikandellen. In een bescheiden flatje in Enschede heeft geld een heel andere betekenis. Alleenstaande vader, Jeffrey, en zijn 13-jarige zoon Celvin moeten rondkomen van slechts vijftig euro per week. Jeffrey had een schuld van 80.000 euro als gevolg van zijn dakloze bestaan. Maar met behulp van schuldsanering is hij bijna schuldenvrij en hoopt hij snel weer te kunnen werken om zijn zoon een betere toekomst te bieden. Hoe zal het verblijf in Zeeland bevallen voor Jeffrey en Celvin? En kunnen Levi en zijn gezin zich redden met een minimaal budget?



Over Leven
Over Leven: Afl. 1

Eind jaren zestig breekt Freek de Jonge door met Bram Vermeulen: samen vormen zij Neerlands Hoop. Na een pijnlijke scheiding gaat Freek solo verder met o.a. boeken en films. De succesvolle komiek merkt dat met het klimmen van de jaren ook fysiek ongemak komt. Wat doet zoiets met je zelfvertrouwen? Hoe is het om als taalkunstenaar plotseling naar woorden te moeten zoeken? En hoe geef je zin aan het leven wanneer je je kind én een kleindochter verliest?





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 118

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Opium op Oerol
Opium op Oerol: Afl. 3

Cornald Maas ontvangt op Terschelling bekende gasten die een voorstelling bezoeken op het muziek- en theaterfestival Oerol. Vaste tafelgast is radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers. Zij maakt reportages vanaf het festival. De jonge harpist Joost Willemze treedt dagelijks op.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Valentijn bezoekt buitenplaats Gunterstein. Nieuwe chef-kok Geneal Harreman maakt p

Kasteel Gunterstein ligt prachtig aan de Vecht in Breukelen. De bijzondere plek is al sinds de 17e eeuw in handen van dezelfde familie. Bertien Quarles van Ufford heeft het huis en landgoed voortgezet en laat dit unieke familiebezit aan Valentijn zien. * Nieuwe chef-kok Geneal Harreman gaat aan de slag met broccoli. Hij laat zien hoe je makkelijk een hele broccoli gebruikt voor een pasta pesto met broodkruim van oud brood. * In het hartje van de Beemster, achter de kerk, ligt een prachtige wereldtuin, waar vrouwen uit allerlei landen samenkomen om in contact te komen met elkaar en de natuur.



NOS Het Oranjegevoel van '74
NOS Het Oranjegevoel van '74: In de aanloop naar het EK in Duitsland maakt de NOS een nostalgisch fe

In aanloop naar het EK in Duitsland een nostalgisch feelgoodprogramma over de legendarische zomer van 1974. Er wordt teruggekeken op voetbal, maar ook op mode en muziek. Op de manier hoe we met elkaar omgingen, op hoe we ons informeerden en amuseerden. Rechtstreeks vanuit de kantine van FC De Bilt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 164

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Rob begint een compleet nieuw date experiment, hij gaat met twee vrouwen tegelijk samenwonen. Angela laat voorlopig iets minder van zich horen. Marina is minder proud op Rob, want hij maakt geen enkele move. Saba en Binta zijn juist heel goed in flirten. Zelfverzekerde Saba maakt het spannend tot het einde.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Met kracht in je kop, een goed getrainde geest, kun je echt superveel bereiken!

Met kracht in je kop, een goed getrainde geest, kun je echt superveel bereiken. Maar wat heeft dat nou weer te maken met relaties? Je ziet het in Master je Mind. Janouk ontmoet Teun Toebes, een jonge held met een duidelijk doel in z'n leven: het helpen van ouderen met dementie. Niet omdat hij ze zielig vindt, maar omdat het goed voelt om er voor een ander te zijn. En daar groei je van als mens. Psycholoog Steven Pont legt uit hoe je zelf relatie-master kunt worden. De Vrachtwagenchauffeuses komen erachter dat we allemaal met elkaar te maken hebben.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 68

De Buitenplaats Koningsweg is een bijzondere plek met aan de ene kant Arnhem en aan de andere kant de Veluwe. Op deze bijzondere plek is cabaretier Patrick Nederkoorn gaan wonen. Hij gaat op ontdekking in zijn eigen woonomgeving. Zo ontmoet hij buurman Jelle, die zijn eigen follie bouwt en buurman Hans, die alles weet over het terrein en de historie. Ernst Raaphorst is ecoloog bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Hij vertelt in Ernst's OnderWaterWereld over het leven in, op en langs het water. Deze keer: zoetwatermosselen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 140

Uitspraak zaak-Peter R. de Vries: geen levenslang voor drie hoofdverdachten * Softwarebedrijf AFAS geeft werknemers betaald vrij op de vrijdag * Kritiek op uitnodiging Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV) voor Keti Koti



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 117

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Ali B huilend naar de gevangenis & 16-Jarig meisje heeft trio met BN'er in hotel

Ali B moest vandaag voor de rechter komen. Jan Roos en Dennis Schouten bespreken deze zaak. Glenn Fontein heeft een trio gehad met een 16-jarig meisje. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze EK collectie: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Emotionele Anthony Fauci op Hakblok - Dubbele Standaarden Onthuld!

In de 7e aflevering van Foute Boel ontleden we de dubbele standaarden van Dr. Anthony Fauci. Fauci getuigde vorige week voor een commissie over de aanpak die hij hanteerde tijdens een van de grootste schandalen in onze geschiedenis. Zijn hoofd lag op het hakblok en hij raakte er zelfs een beetje emotioneel van. Uiteraard hebben wij geen medelijden. Dr. Anthony Fauci is Foute Boel. Bekijk de volledige aflevering om erachter te komen wat er tijdens deze getuigenis naar voren kwam en waarom wij Dr. Fauci onder de loep nemen. Abonneer je op ons kanaal voor wekelijkse updates en zorg dat je de bel inschakelt om geen enkele aflevering te missen! Links: Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/doneren.">Klik hier</a> Jouw steun maakt echt een verschil! Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website: <a target="_blank" href="https://www.fouteboel.nl/doneren. Samen">Klik hier</a> kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding. Presentatie: Doelah - Foute Boel Foute Boel op YouTube: / @fouteboelnl Foute Boel op Instagram: /@fouteboelnl --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 118 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 juni, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



StukTV
StukTV: #421: Van A naar B met Gigantische Bal [OPDRACHT]

Vandaag moeten we van Amsterdam Noord naar Amsterdam Zuid met een gigantische gele bal… Gaat het ons lukken om de bal heel bij het eindpunt te krijgen? DAAR ZIJN WE WEER! Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij elke woensdag moeten uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! #stuktv #woensdag #opdracht #421 #amsterdam Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: <a target="_blank" href="http://www.stuk.tv">Klik hier</a> ●○ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> ●○ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv ●○">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> ●○ Facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ ⌾">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ ⌾">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 159

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: MEGA Cadeau Voor JESSY! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar MEGA Cadeau Voor JESSY! (Bloemburg) FlexiSpot E7-serie Juniverkoop tot 32% KORTING! mijn zit sta bureau E7Pro- <a target="_blank" href="https://bit.ly/3wULZ0g">Klik hier</a> FlexiSpot E7-serie Sale- <a target="_blank" href="https://bit.ly/3Vv8HoV">Klik hier</a> #FlexiSpotNL #WorkLikeNew #ad In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





Kwebbelkop
Kwebbelkop: Playing as ANY SUPERVILLAIN in GTA 5!

Playing as ANY SUPERVILLAIN in GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@Caylus King">Klik hier</a> Crane: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@KingCrane Nought:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@NoughtPointFourLIVE SpeirsTheAmazingHD:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SpeirsTheAmazingHD I">Klik hier</a> love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: <a target="_blank" href="https://youtube.com/playlist?list=PL5kGYXRS_Mu2mD144v7ZCR5tmVqNAi6Mt&feature=shared">Klik hier</a>



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 19

Een Russische politicus dreigde vorige week op de nationale televisie Nederland plat te gooien met een kernbom. Die uitspraak werd gesust door president Poetin, maar wat kunnen we verwachten van de Russen? Is Nederland veilig of ligt een aanval van Rusland op de loer? Ruslandkenner Wierd Duk is te gast om vragen te beantwoorden.



EnzoKnol
EnzoKnol: RACEN TEGEN LUCIANO!

Animatie gemaakt door @vogeljongen Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Theo Janssen over de huidige stand van zaken πŸ”‰

#Vitesse β–Ί π—”π—•π—’π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯ 𝗑𝗨 <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer β–Ί">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š 𝗒𝗑𝗦 Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 12

Het Limburgs meisje Connie Palmen dacht vroeger dat intelligentie bij haar broers hoorde. Ze groeide op in een tijd dat gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen nog niet vanzelfsprekend was. Lang heeft ze zich ook gedragen als een man. Ze leidde een volgens haarzelf 'mannelijk leven', waardoor ze ook besloot dat kinderen voor haar als schrijver niet waren weggelegd. Inmiddels omarmt ze ook haar vrouwelijkheid en heeft ze inmiddels ook geleerd vriendinnen te maken.



FORMULA 1
FORMULA 1: Nikolas Tombazis: Championship Winner Shaping F1’s Next Generation | F1 Beyond The Grid P

He’s an engineer who won Formula 1 World Championships with Michael Schumacher and Kimi Raikkonen. Now he’s working on the rules of the sport for 2026 and beyond. Nikolas Tombazis is the Director of Single Seaters for the FIA. He is overseeing the regulations for the 2026 season, when F1 cars will be lighter, smaller and sustainably fuelled, with greater battery power and revolutionary active aerodynamics. He tells Tom Clarkson how the new rules have been designed to create close, competitive racing which is thrilling to watch. Nikolas also looks back at his career in F1, when he enjoyed domination and experienced disappointment. Championships with Michael Schumacher at Benneton were followed by more success at Ferrari, with Schumi and Kimi Raikkonen. A move to McLaren during a difficult period brought challenges. His return to Ferrari brought agony as Fernando Alonso missed out on the 2010 title, in a showdown which still plays on Tombazis’ mind. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



DE BELLiNGA'S
VANAF NU KAARTJES TE KOOP VOOR DE FiLM PREMiERE (13 juli 2024) " De Bellinga's Pretpark Op Stelten"4

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> Met trots presenteren wij jullie de trailer van onze nieuwe bioscoopfilm De Bellinga’s: Pretpark op Stelten! 🀩🎒 Dit was weer een feestje om te maken πŸ₯³ Vanaf 10 juli is de film exclusief in de bioscoop te zien. Gaan jullie weer kijken? Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellinga’s terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes. Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging. #bellingafilm3 #pretparkopstelten #debellingas #bioscoopfilm Video bevat betaalde samenwerking met @jabadooproductions Voor Info <a target="_blank" href="http://desocialcode.nl">Klik hier</a> @dutchfilmworks #bellingafilm ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn onderwijswethouder van Amsterdam Marjolein Moorman, parlementair verslaggever van Elsevier Weekblad Carla Joosten en strafrechtadvocaat Jillis Roelse. Met hen hebben we het over de eindexamenuitslag, het laatste formatienieuws en de zedenzaak van Ali B.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HELP! iK HEB EEN PONY GEKNiPT! HEB iK SPiJT? ( *Prank) | Bellinga Vlog #3176

Stem Hier Op BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan BellingaπŸ‘‰<a target="_blank" href="https://stem.kidstop20.nl/stem/ ">Klik hier</a> [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ONZE">Klik hier</a> BELLINGA BIOSCOOP FILM PRETPARK OP STELTEN IS 10 JULY 2024 TE ZIEN: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga https://www.facebook.com/debellingas KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> VRiENDENBOEKJE <a target="_blank" href="http://bit.ly/3bq60hz">Klik hier</a> ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 6">Klik hier</a> nov13 1e vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 Fanmail">Klik hier</a> PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 117

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 163

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.