True
Reis.TV - TV kijken via internet, de beste Reis tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

21-08-2024




The Corridors of Power
The Corridors of Power: Afl. 8

Wat kan er de komende jaren anders worden gedaan? Kunnen we een nieuw systeem ontwerpen om de fouten uit het verleden te herstellen? Wat blijft er over van 'verantwoordelijkheid om te beschermen' en 'nooit meer'? Bestaat er reële hoop om genocide en misdaden tegen de menselijkheid te stoppen? Deze vragen worden gesteld aan diverse wereldleiders.



FC Banlieue
FC Banlieue: Afl. 1

Nergens worden in het verleden behaalde resultaten zo als garantie voor de toekomst beschouwd als in het voetbal. Maar wat als je zomaar een jeugdteam de beschikking geeft over al het nieuwe, al die kennis, al die data? Wat gebeurt er als je die vraag in een experiment giet? En de professionele voetbalwereld voor één team zijn deuren opent? De wereld gaat vooruit, vooruit, vooruit. De sport, de wetenschap, alles is meetbaar, elk detail voor verbetering vatbaar. Meten is weten, stilstand is achteruitgang.



EnzoKnol
EnzoKnol: MYRON KIJKT MIJN EERSTE VLOK!๐Ÿคฃ #4015 & #4016

Knolpower kledinglijn โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/-NgULlAZOn4 Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube โ–ฌ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol โ–ฌ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol โ–ฌ โ‡ฉ">Klik hier</a> Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour โ–ฌ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. โ–ฌ #knolpower Dikke vette peace โœŒ



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 3 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 augustus, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

ASN stopt met investeren in de kledingindustrie en heeft alle belangen in kledingbedrijven verkocht, omdat ze te weinig vooruitgang maken met verduurzaming. * Het Midden-Oosten houdt de adem in vanwege de dreigende escalatie tussen Hezbollah, Iran en Israël. Ondertussen is er al tien maanden sprake van een gewapend conflict tussen Israël en Hezbollah. Nieuwsuur is in het zuiden van Libanon. * Internationaal Theater Amsterdam (ITA) verbreekt de samenwerking met de Vlaamse sterregisseur Ivo van Hove n.a.v. twee externe onderzoeken naar grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Marjan Olfers was betrokken bij het onderzoek en is te gast.



De Uitsmijters
De Uitsmijters: Afl. 4

In Twente is het herfstvakantie en daardoor zijn er meer incidenten. Uitsmijter Frank heeft zijn handen vol aan 14-jarigen die naar binnen willen en minderjarigen met alcoholische drankjes. Ook moet Frank in actie komen voor een flauwgevallen meisje en een jongen die op zijn hoofd is geslagen met een bierflesje. In Oosterhout betrapt uitsmijter Brian een jongen en een meisje op identiteitsfraude. Beiden draagt hij over aan de politie. Collega Shano betrapt een jongen op het toilet met coke en Shano wordt bedreigd als hij twee mannen de toegang weigert. Door een afterparty is het chaos aan de deur van het feestcafé van uitsmijter Tycho.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 29

Precies 100 jaar geleden ontwierp meubelontwerper Gerrit Rietveld een huis voor de eigenzinnige Truus Schröder. Rietveld maakte er een uitbundig experiment van, helemaal in de stijl van kunststroming De Stijl. Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer bekijkt hoe de bekende ontwerper het Utrechtse huis verdeelde in strakke horizontale en verticale lijnen en in de typerende primaire kleuren rood, blauw en geel, aangevuld met zwart, grijs en wit. Rietveld bedacht slimme oplossingen, zoals schuifwanden om kleinere ruimtes te creëren en een iconisch hoekraam.



Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal




2Doc
2Doc: Afl. 53

Vijf mensen vertellen hoe makkelijk je schulden opbouwt en hoe moeilijk het is om daar weer uit te komen. Ze vallen ten prooi aan de zogenaamde schuldenindustrie. Door boetes en extra kosten worden de schulden zó problematisch dat ze niet meer op eigen kracht op te lossen zijn.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 167

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



PSV
PSV: 21 augustus 2024

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 3

De Wildeman kinderen zijn druk in touw voor hun jarige oma Nel. Bij de familie Bakhcha is het een drukke ochtendspits. De kleintjes moeten namelijk naar school maar Ali en Samira maken zich ook klaar voor een drukke werkdag met hun eigen schoonmaakbedrijf. Tijmen en Yaél Blom doen mee aan een voetbaltalentendag. Kik Cudogham doet dit jaar eindexamen en moet zich daarom gaan oriënteren op een leuke studie. Hij gaat met vader Iven en zus Loïs naar de open dag van fysiotherapie om te kijken of dat iets voor hem is.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 234

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Kleine plantjes, bomvol smaak, dat zijn microgroenten. In de kas ontdekt Janouk hoe mi

Kleine plantjes, bomvol smaak, dat zijn microgroenten. In de kas ontdekt Janouk hoe microgroenten groeien. Chef-kok Eric Miete laat haar zien waarom chefs zo dol zijn op de miniplantjes. Maar wat doen microgroenten in een snackbar?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 98

In Buitenkans: Ecoloog Bart de Haan gaat op pad in de unieke natuur van Hazelbekke. Het natuurgebied is onderdeel van het Springendal en het Dal van De Mosbeek. In Roeg!, een programma over de natuur in Drenthe, deze keer onder andere het Leekstermeer bij zonsopkomst vanuit de kano.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Als Je Twee Keer Kijkt, Snap Je Het Pas! (Roblox)

Als Je Twee Keer Kijkt, Snap Je Het Pas! (Roblox) ๐Ÿ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming ๐Ÿ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! ๐ŸชDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! ๐Ÿ’ฌLaat weten wat je van de video vindt! ๐Ÿ“ทInstagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 167

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 200

Zelensky wil westerse wapens gebruiken in Rusland * Waarom statushouders aan het werk krijgen makkelijker gezegd is dan gedaan * Marije en Martijn helpen overheid door 'natuurinclusief' te boeren: 'Zo lever je een bijdrage' * Opnieuw problemen bij Boeing



RoddelPraat
RoddelPraat: Gio vermoord eigen eendjes & Lies Zhara aan de drugs op Lowlands

Gio Latooy heeft iets vreselijks gedaan met zijn eigen eendjes, dit omdat hij van ze af moet in verband met zijn verhuizing. Lies Zhara is gespot met drugs op Lowlands en Mister Nightlife is te gast om zijn nieuwe hit te zingen. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze nieuwe webshop: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 168 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 augustus, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 43

Er worden steeds meer zieke zeehonden gevonden in de Waddenzee. En in het zeehondenlaboratorium van Raptor gaan steeds meer zeehonden dood. Isis houdt de wacht bij de Raptorman die de kinderen vastgebonden hebben. Maar dat gaat niet helemaal zoals is afgesproken.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Van Registeraccountant naar Ondernemer: Miranda's Transformatie en Voorbereidingen

In deze aflevering spreken we met Miranda, een voormalig registeraccountant die haar carrière heeft omgegooid om anderen te helpen en haar eigen onderneming op te zetten. Geïnspireerd door een wereldreis, besloot ze haar kennis en inzichten te delen met mensen die anders naar de wereld willen kijken. Nu maakt ze zich klaar voor een handelsmissie naar Dubai in oktober, waar ze nieuwe mogelijkheden hoopt te ontdekken om haar missie voort te zetten. Miranda vertelt over haar persoonlijke reis, haar passie om anderen te ondersteunen, en haar rol binnen de wakkere gemeenschap. Laat je inspireren door haar verhaal en haar toewijding! Voor meer informatie, zie onderstaande ๐Ÿ‘‡ •โ  โ โ website : <a target="_blank" href="https://aresuinternational.com •โ ">Klik hier</a> โ โ link handelsmissie: <a target="_blank" href="https://aresuinternational.com/handelsmissie-dubai/ •โ ">Klik hier</a> โ โ email info@aresuinternational.com •โ  โ โ Linked In profiel <a target="_blank" href="https://www.linkedin.com/in/mirandaaresu/ •โ ">Klik hier</a> โ linktree <a target="_blank" href="https://linktr.ee/mirandaaresu --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en wordt Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: WIJ ZIJN BIJ ONS NIEUWE HUIS! DIT IS HEEL BELANGRIJK!๐Ÿ˜ณ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De rijdende rechter
De Rijdende Rechter gaat deze week naar Ridderkerk vanwege een hoge boom die veel ergernis veroorzaa

De rijdende rechter gaat naar Ridderkerk vanwege een hoge boom die veel ergernis veroorzaakt. Volgens meneer Mol staat de boom al 60 jaar in zijn tuin. Van hem hoeft de boom niet weg. Maar de beide buren achter hem zijn helemaal klaar met het gevaarte. De boom zorgt ervoor dat er geen zon in de tuinen komt, het zwembad blijft steenkoud en hij veroorzaakt schade aan een prieel. Die boom moet weg. Daarnaast speelt er nog een erfgrensconflict. Meneer Mol heeft een heel stuk grond van zijn achterburen ingepikt. Meester John Reid roept de hulp van het kadaster in en beantwoordt de vraag: van wie van de drie is deze boom nou eigenlijk?



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK GA NAAR DE BRUGKLAS maar MIJN SCHOOLHOOFD IS EEN SLECHTERIK! - Roblox High School

Het is tijd om terug naar school te gaan, dus ik ga als brave brugpieper kijken op mijn nieuwe middelbare school. We hebben een nieuw schoolhoofd, maar hij blijkt een slechterik te zijn. Los samen met mij dit mysterie op, kijk je mee? ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar โ‹† Snapchat: meisje.djamila โ‹† TikTok: DjamilaLy โ‹† Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



SLAM!
Wouter S - AUGUST (LIVE DJ-set) | SLAM!

Wouter S came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



Feyenoord
Feyenoord: Hug๐Ÿ‘Œ Bueno. First assist in four minutes. โšก๏ธ

ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



StukTV
StukTV: #428: Voorwerp uit Pretparken Stelen [OPDRACHT]

Dit is zo dom, doe dit niet na... We brengen een nachtelijk bezoek aan twee pretparken. Kunnen we een voorwerp van beide parken stelen en omruilen, zonder gepakt te worden? Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij om de woensdag uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! #stuktv #woensdag #opdracht #428 #pretpark Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: โ—โ—‹ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv โ—โ—‹">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Facebook: <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/stuktv --------------------------------------------------------- โŒพ">Klik hier</a> Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ โŒพ">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ โŒพ">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 209

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc: Chasing Championships in Ferrari Red | F1 Beyond The Grid Podcast

Charles Leclerc joins Beyond The Grid host Tom Clarkson to discuss the Ferrari project and how the team can push Red Bull and McLaren once more. Leclerc is honest in his assessment of disappointing form since finally achieving his dream home win in Monaco this year, but optimistic for all the future holds - including incoming team mate Lewis Hamilton. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Ik Maakte Een Free To Play Account! - Meteen Een LEGENDARISCHE Knokker!

Bedankt voor het kijken naar Ik Maakte Een Free To Play Account! - Meteen Een LEGENDARISCHE Knokker! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Op safari
Op Safari: Afl. 2

Er worden röntgenfoto's gemaakt bij okapi Zukuma en er komen drie brazzameerkatten naar het safaripark. Bioloog Stijn legt uit waarom ze gerust aapjes genoemd kunnen worden.





Vita Cleo
LOUIS' EERSTE STAPJES! | VITA CLEO VLOG #167

In deze video zet Louis zijn eerste stapjes, ga ik lekker picknicken in het park, heb ik podcast opnames en ga ik naar therapie. Xx Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



FORMULA 1
FORMULA 1: Driving One-Handed is FASTER? ๐Ÿคฏ

Back in 2010, the McLaren F-Duct was all the rage. But when rival teams started to imitate it, they came up with their own novel - slightly unusual - methods of making it work... For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 14

In het Cobra Museum komt een tazza, ondiepe schaal, aan bod. Men schonk hier vroeger wijn in en dan kwam er uit de middelste bol een figuurtje tevoorschijn. Dat wordt Hansje in de kelder genoemd. Dit soort tazza's met een verschijnend figuurtje in het midden zijn erg zeldzaam. Expert Emiel Aardewerk neemt een kijkje in het Zilvermuseum, waar een 'Hansje in de kelder' uit de 17e eeuw staat, en meer zilveren geboortegeschenken.



Feyenoord
Feyenoord: Santiago opening his Eredivisie 24/25 account. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ

ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: BENVENUTO DANIELE RUGANI! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น | ‘I didn’t sleep the last week…’ ๐Ÿ’ค๐Ÿ˜…

Ajax heeft zich versterkt met de Italiaan Daniele Rugani. Wij spraken de 30-jarige verdediger over de lastige laatste week, Matthijs de Ligt en zijn doelen in Amsterdam. #Rugani โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Roofkunst
Roofkunst: Sinds 1816 bevinden de Parthenon Marbles van Athene zich in het British Museum. Zien de G

In 1816 sloopte Lord Elgin marmeren kunstwerken van het Parthenon in Athene en bracht ze onder in het British Museum in Londen. Hier verblijven ze nog steeds, tot grote ergernis van de Grieken. Het British Museum vindt dat de sculpturen uit de Griekse oudheid juist op een goeie plek staan. In hun ogen zijn de Marbles eigendom van het publiek en kunnen ze in het nationaal museum jaarlijks door miljoenen mensen bekeken worden. Erik Dijkstra onderzoekt of de Grieken kans maken om ooit nog de terugkomst van de Marbles mee te maken.



PSV


AFC Ajax
AFC Ajax: TOP 10 GOALS Patrick Kluivert | From THAT 1995 winner to iconic headers & strikes ๐Ÿš€

In 1994 had Ajax hoop om het Braziliaanse toptalent Ronaldo aan te trekken. Toen die naar PSV ging, zei Louis van Gaal: 'maar wij hebben Kluivert'. De 18-jarige spits maakte de woorden van zijn trainer volledig waar. Bij zijn debuut op 21 augustus 1994 scoorde hij tegen Feyenoord, het begin van een schitterende reeks doelpunten en successen met als hoogtepunten het winnen van de Champions League. #TOP10Goals #PatrickKluivert โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 233

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 167

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.